Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Etkinlikleri-3

Cengiz Topel Anaokulu A şubesi öğrencileri “Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu” projesi kapsamında öğretmenleri Gül Fatma Menekşe rehberliğinde okul bahçemizde eğlenceli “Yağ Satarım Bal Satarım” ve “Gölge Kovalamaca” oyunları oynadılar.

“Yağ Satarım Bal Satarım”

Öğrencilere öğretmenimiz tarafından oyunun kuralları anlatıldıktan sonra sayışmaca yöntemi ile ebe seçildi ve oyun kurallarına göre icra edildi. Öğrenciler oyun esnasında son derece eğlenirken bir yandan da strateji geliştirme, kurallara uyma gibi becerilerini geliştirdiler.

‍️“Gölge Kovalamaca Oyunu”‍️

Oyun öncesinde gölgenin oluşumu hakkında öğretmenimiz öğrencileri ile sohbet gerçekleştirdi. Oyuna geçilmeden evvel bir ebe seçildi. Oyun esnasında arkadaşlarının gölgesine basmaya çalışan ebe herkese keyifli anlar yaşattı.

25.03.2024 39

25-03-202425-03-2024