Okulumuz eTwinning Etkinlikleri ( Destek Ol  Geri Dönüşüme Hayat Ver Geleceğe )

Okulumuz eTwinning Etkinlikleri ( Destek Ol Geri Dönüşüme Hayat Ver Geleceğe )

Okulumuz eTwinning Etkinlikleri  kapsamında sınıf öğretmenimiz Ahmet Gültekin öğrencilere geri dönüşüm bilinci aşılamak için bu etkinliği gerçekleştiriyor.

Ahmet Gültekin :

''Geri dönüşüm, kullanım dışı kalan, geri dönüştürülebilir atık malzemelerin, çeşitli yöntemler ile ham madde olarak tekrar üretime kazandırılmasıdır. Böylece artan tüketimin doğal dengeyi bozması engellenmiş olur ve ham madde ihtiyacı azalır. Bu da büyük miktarda enerji tasarrufu sağlar. Bu doğrultuda, 7-11 yaş grubu öğrencilerimizle birlikte, 10 hafta sürecek projemizde, üretim ve tüketim farkındalığı oluşturarak alışkanlıklarımızı sorgulamayı ve doğru tüketim alışkanlıkları kazandırmayı, dünyamızı bekleyen tehlikelere karşı bilinç oluşturmayı, geri dönüştürülebilen maddeleri tanımayı ve tanıtmayı, sınıflarımızda, okullarımızda ve evlerimizde geri dönüşüm alanları ve bilgilendirme panoları oluşturarak bu bilinci yaymayı amaçlıyoruz. '' dedi.

30.04.2021 179

30-04-202130-04-2021