Anasınıfı-B Etkinlikleri

26.02.2024 26

Anaokulumuz B Şubesinde Okulöncesi Öğretmenimiz Seca Sevda Özerkan rehberliğinde yapılan ilk aile katılımı etkinliğimizde Gülsüm Hanım çocuklara kurabiye yaptı. Kurabiyenin içine neler katıldığı hakkında konuşuldu. Çocuklar kurabiye hamuruna tek tek şekil verdiler. Çocuklar kendi yaptıkları kurabiyeleri yerken çok mutlu oldular. Gülsüm Hanım'a teşekkür ediyoruz.26-02-2024

Anaokulumuz B şubesinde Okulöncesi Öğretmenimiz Seca Sevda Özerkan rehberliğinde yapılan aile katılımı etkinliğimizde Selcan Hanım çocuklara su içen mum deneyini yaptı. Çocuklar izlerken çok eğlendiler. Çocuklara (kavanozun içine su niye doldu, mum niye söndü gibi) sorular soruldu ve çocukların beyin fırtınası yöntemiyle soruları cevaplamaları sağlandı. Selcan Hanım'a teşekkür ediyoruz.

26-02-2024